Thuis voelen in een design keuken

Een keuken in deze stijl laat zich niet door kaders beperken. Onze interieurontwerpers adviseren dan ook om groots te dromen en dagen u graag uit met een excentriek ontwerp. Een design keuken van Keukenstudio Enter belooft de echte eyecatcher van uw woning te worden.

Design dat in de smaak valt

Om een originele keuken te ontwerpen, die perfect past bij uw persoonlijkheid, nemen wij ruim de tijd om uw wensen te bespreken. We denken met u mee en komen graag met creatieve ideeën, gewaagde samenstellingen en verrassende elementen. Bij Keukenstudio Enter bent u verzekerd van een uniek design dat in de smaak valt én waar u jaren later nog steeds verliefd op bent.

Verschillende stijlen

Natuurlijke materialen die je in een landelijke keuken vaak ziet, zoals hout en natuursteen, kunt u in een design keuken ook zeker terugvinden. Bijvoorbeeld in contrast met luxueuze elementen en trendy kleuren. Ook vanuit een moderne keuken is de stap naar een design keuken snel gemaakt. Door trendy kleuren en uitgesproken materialen toe te passen, krijgt de ruimte een stijlvolle touch. Een futuristische lamp, design kraan of exclusief fornuis kan het pronkstuk van uw keuken worden.

Ontdek het zelf

In onze showroom presenteren we uiteenlopende voorbeelden van keukens. Kom gerust eens langs om de verschillende combinaties te ontdekken. Voorbeelden van de nieuwste soorten (inbouw)apparatuur, van uitsluitend topmerken, staan opgesteld in één lange wand in onze keukenstudio. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om alles niet alleen te bekijken, maar ook direct te ervaren.

Contact opnemen
Wil je graag persoonlijk advies?

Innovatie, stijl en vakmanschap komen samen in de exclusieve ontwerpen van Keukenstudio Enter. Ontdek de oneindige mogelijkheden in onze showroom.