Stoere en robuuste kookbeleving

Een stoere en robuuste uitstraling typeert de industriële keuken. Vanuit een ruime opstelling mogen hier grote gebaren worden gemaakt. Grove materialen en donkere kleuren geven een industriële keuken een krachtig karakter. U kunt hierbij denken aan een dik werkblad van echt beton, veel staalelementen, een groot kookeiland en houten kasten met een grove nerfstructuur.

Industriële keuken

Een industriële keuken is zeer geliefd bij veel van onze klanten, mede omdat het zich goed laat combineren met diverse andere stijlen en in verschillende interieurs. In zowel een woning die veel landelijke elementen kent als in een modern of klassiek ingerichte woning, geeft een industriële keuken een stoer effect.

Luxe inbouwapparatuur

Al onze keukens zijn volledig op maat gemaakt, wat inhoudt dat wij in de ontwerpfase vorm en functie al laten samenkomen tot één complete keuken. Hierbij is er ook aandacht voor het apparatuur dat u graag in uw keuken ziet terugkomen. De industriële keuken biedt ruimte aan luxe inbouwapparatuur waar het hart van menig kookliefhebber harder van gaat kloppen.

Jarenlang gemak en plezier

Zowel de trends als de technische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Bij Keukenstudio Enter bent u verzekerd van een keuken met een strak ontwerp waar u niet snel op uitgekeken raakt en keukenapparatuur waar u jarenlang gemak en plezier van heeft.

Een keuken met een strak ontwerp

De uitstraling van uw interieur is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Daarom nemen wij graag de tijd om echt kennis met u te maken. Wij zijn nieuwsgierig naar uw wensen en voorkeuren. Vanuit deze informatie maken we een ontwerp dat past bij uw levensstijl. Neem gerust eens contact met ons op voor een bezoek aan de showroom en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak inplannen
Wil je graag persoonlijk advies?

Innovatie, stijl en vakmanschap komen samen in de exclusieve ontwerpen van Keukenstudio Enter. Ontdek de oneindige mogelijkheden in onze showroom.