Een ruimte waar samen geleefd wordt

Een landelijke keuken bevat altijd een combinatie van natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen. De toepassing van hout zorgt voor een warme, uitnodigende sfeer en daarmee straalt de landelijke keuken al snel gezelligheid uit. Een landelijke keuken is een plek waar het hele gezin samenkomt om te koken, even bij te kletsen en lekker te eten, maar ook om tot rust te komen. Echt een ruimte waar samen geleefd en genoten wordt.

Accenten uit andere stijlen

De landelijke keukens van Keukenstudio Enter bevatten de originele landelijke kenmerken, maar onderscheiden zich door accenten uit andere stijlen er aan toe te voegen. De tijd dat een landelijke keuken alleen in een oude boerderij of woning in landelijke stijl terug te vinden was, is voorbij. Door er bijvoorbeeld industriƫle elementen aan toe te voegen of te mixen met een moderne stijl, creƫren onze ervaren specialisten een landelijke keuken met een unieke twist.

Natuurlijke materialen als uitgangspunt

Met natuurlijke materialen als uitgangspunt ontwerpen wij voor u een eigentijdse en tevens tijdloze keuken. Naast het gebruik van echt hout kunnen houtstructuren ook nagebootst worden met keramische tegels of kunststof fronten met een houtlook die niet van echt hout te onderscheiden is. Hetzelfde geldt voor natuursteen.

Houten kaderkasten en open kasten

Kenmerkend voor een landelijke keuken zijn houten kaderkasten en open kasten. Deze kunnen wij geheel op maat voor u laten maken, zodat u voldoende opbergmogelijkheden heeft voor al uw keukengerei. Kookboeken, servies, kruiden en specerijen hoeven in een landelijke keuken niet verstopt te worden achter deurtjes, maar zijn juist een verrijking van de persoonlijke sfeer.

Ontdek zelf het gemak

Door goed te luisteren naar uw smaak en voorkeuren, kunnen wij een keukenontwerp maken dat perfect aansluit op uw wensen en waarin u zich direct thuisvoelt. In de showroom hebben wij een meterslange wand met de nieuwste soorten keukenapparatuur; ontdek hier zelf het gemak van allerlei technische voorzieningen. Wij gaan graag met u op zoek naar de landelijke keuken van uw dromen.

Contact opnemen
Wil je graag persoonlijk advies?

Innovatie, stijl en vakmanschap komen samen in de exclusieve ontwerpen van Keukenstudio Enter. Ontdek de oneindige mogelijkheden in onze showroom.