Creatieve samenstellingen

Een modern classic keuken heeft de strakke vormen en eigentijdse materialen van een moderne keuken en de elegantie van een klassieke keuken. Wij zien het als onze taak om het beste van beide samen te brengen en uw keuken het pronkstuk van uw woning te maken. Hiervoor denken we graag out of the box. Met creatieve samenstellingen verzorgen wij altijd een ontwerp op maat.

Vloeiende overgang van uw interieur

Voor een vloeiende overgang van het interieur in uw woonkamer naar de modern classic stijl in uw keuken, denken wij graag met u mee. Samen gaan we op zoek naar de juiste combinaties en de sfeer waarin u zich prettig voelt. Zo komen we uiteindelijk tot een doordacht ontwerp en een modern classic keuken waarin al uw voorkeuren goed tot hun recht komen.

Verrassende twist

Doordat in een modern classic keuken verschillende stijlen samensmelten, krijgt het ontwerp vaak een verrassende twist. Zonder de chique uitstraling te verliezen kan het door een eigen invulling persoonlijk worden gemaakt. Te denken valt aan een uitgesproken kleur, een contrasterend keukenblad, een bijzondere indeling of enkele blikvangers zoals exclusief vormgegeven apparatuur.

Stijladvies op maat

Binnen deze vernieuwende stijl zoeken wij naar een *perfecte mix van klassiek en innovatief.* Onze vakspecialisten werken het ontwerp tot in de details uit, zodat zowel esthetisch als praktisch alles klopt. Met hoogwaardig apparatuur van de beste kwaliteit garanderen wij dat u elke dag opnieuw geniet van het comfort. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek, we geven u graag een stijladvies op maat.

Afspraak inplannen
Wil je graag persoonlijk advies?

Innovatie, stijl en vakmanschap komen samen in de exclusieve ontwerpen van Keukenstudio Enter. Ontdek de oneindige mogelijkheden in onze showroom.