Gestroomlijnde vormgeving

De meest kenmerkende eigenschappen van onze moderne keukens zijn de rechte vormen en strakke afwerking. De moderne stijl creƫren we met eigentijdse producten en een gestroomlijnde vormgeving.

Eigentijdse producten en een gestroomlijnde vormgeving

Voorbeelden hiervan zijn hoge kasten met gladde fronten in een egale kleur. Met greeploze kastdeuren zorgen we ervoor dat de effen oppervlakken niet worden onderbroken, waardoor ze optisch voor nog meer hoogte of lengte zorgen. Het lijnenspel trekken we door in alle elementen van de keuken, zoals het kookeiland en het ingebouwde keukenapparatuur.

Geheel eigen uitstraling

Een moderne keuken is favoriet bij veel van onze klanten. Een van de redenen hiervan is de veelzijdigheid. Door vanuit uw persoonlijke voorkeur verschillende elementen uit andere stijlen toe te voegen, krijgt uw moderne keuken al snel een geheel eigen uitstraling.

De typering van een moderne keuken verandert door de jaren heen.

Hoewel keukenkastjes met hoogglans fronten passen in de beeldvorming van een moderne keuken, gaat de voorkeur tegenwoordig ook vaak uit naar een matte uitstraling. En waar er eerst voornamelijk werd vastgehouden aan volledig zwart of wit, kennen we nu vrijwel geen beperkingen meer. Van ingetogen tinten zoals taupe en pastel tot uitgesproken primaire kleuren; bij Keukenstudio Enter is alles leverbaar.

Ontdek onze hypermoderne apparaten

Bij een moderne keuken hoort modern apparatuur. In onze showroom presenteren wij een scala aan hypermoderne A-merk apparaten die uw kookervaring naar een hoger niveau tillen. We heten u van harte welkom in onze keukenstudio, waar u een deskundig advies op maat krijgt en direct het gemak van de apparaten zelf kunt ervaren.

Contact opnemen
Wil je graag persoonlijk advies?

Innovatie, stijl en vakmanschap komen samen in de exclusieve ontwerpen van Keukenstudio Enter. Ontdek de oneindige mogelijkheden in onze showroom.