Binnenkijken bij hotel chique keuken in Enter

Wat bij de keuken meteen in het oog springt is de glamoureuze achterwand die door de juiste belichting optimale glans geeft.

Hotel chique keuken in Enter

De wens van de familie Kerklaan was een strakke keuken, voorzien van moderne apparatuur en met een chique uitstraling. Als kookliefhebbers wilden ze graag veel ruimte voor de bereiding van het eten. Er is gekozen voor een groot werkblad en twee inbouwovens.

Samen met de klant ontwierpen we een keuken die zowel praktisch – met inbouwapparatuur op werkhoogte, als esthetisch – de apparaten zijn perfect weggewerkt in de donkere kasten, kloppend is.

De houtnerf op de kasten staat in stijlvol contrast met de natuursteen op de vloer en werkbladen. Daarbij vormen de lichte tinten juist weer een rustige tegenhanger voor de stoere zwarte kasten. De bronzen achterwand geeft in dit geheel het juiste effect.

De belofte dat wij de keuken de fijnste plek in huis maken, hebben wij voor de familie Kerklaan volledig waargemaakt.

Een kijkje in de keuken bij...

Binnenkijken bij perfect afgewerkte tijdloze keuken in Enter

Bekijk dit project

Binnenkijken bij strakke keuken met luxueuze touch

Bekijk dit project

Binnenkijken bij modern classic keuken in Enter

Bekijk dit project

Ook uw droomkeuken realiseren?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, we gaan graag met u om tafel voor een persoonlijk advies en een ontwerp op maat.

Afspraak maken
Wil je graag persoonlijk advies?

Innovatie, stijl en vakmanschap komen samen in de exclusieve ontwerpen van Keukenstudio Enter. Ontdek de oneindige mogelijkheden in onze showroom.