Strakke keuken met luxueuze touch

Het uitgangspunt voor de keuken van de familie Wansink uit Enter was een rustige en open keuken met een luxueuze touch. Zelf aanvullen met namen, precieze wens, enz.

Tot in het kleinste detail uitgewerkt

Om de gewenste uitstraling te creƫren, vroegen ze deskundig advies aan onze interieurontwerpers. Aan de hand van diverse voorbeelden van materialen en kleuren in onze showroom stelden we een exclusieve keuken samen die zowel in vorm als functie aan al hun wensen voldoet.

Het ontwerp is tot in de kleinste details uitgewerkt. De diepe laden bieden veel opbergruimte en passen met greeploze fronten perfect in het strakke design. De hoge kasten hebben stijlvolle handgrepen die zich goed laten combineren met het inbouwapparatuur en waarvan dezelfde kleur terugkomt in de (heetwater)kraan en de wastafel.

Met een ruime opstelling, de toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen en het gebruik van enkel zachte tinten is de wens van de familie Wansink uitgekomen.

Andere referenties

Binnenkijken bij perfect afgewerkte tijdloze keuken in Enter

Bekijk dit project

Binnenkijken bij modern classic keuken in Enter

Bekijk dit project

Binnenkijken bij strakke keuken met luxueuze touch

Bekijk dit project

Van harte welkom

Benieuwd wat wij voor uw keuken kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, we kijken graag samen met u naar een passende oplossing.

Afspraak inplannen
Wil je graag persoonlijk advies?

Innovatie, stijl en vakmanschap komen samen in de exclusieve ontwerpen van Keukenstudio Enter. Ontdek de oneindige mogelijkheden in onze showroom.